2021-04-01 11:00:26• hírek • Közlemény

Átvették az útszakaszt

A Szatmár Megyei Tanács hivatalosan is átvette a 196-os jelzésű megyei út Patóháza és a 19F jelzésű országút közötti szakaszát.

A mintegy 3,6 km hosszúságú útszakaszon végzet korszerűsítési munkálatok összértéke 3.120.994 lej. A modernizálás után az út 6 méter szélességű lett, ugyanakkor felszereltek mintegy 150 méternyi fém védőkorlátot és 244 kapubeállót is kialakítottak.
 

Az új útszakasz összeköttetést tesz majd lehetővé a tervezett új Szamos hídon keresztül az Aranyosmeggyes községhez tartozó Patóházától a Kolcs községhez tartozó Szamoskrassó irányába.

Ioan Rus, a Szatmár Megyei Tanács alelnöke, az Út és Hídügyi Igazgatóság vezetője, Marcel Faur, valamint a tanács technikai igazgatóságának csapata, Aranyosmeggyes polgármesterével, Marian Torokkel, illetve Oláh Szabolcs alpolgármesterrel közösen elemezték ezen befektetés legoptimálisabb kivitelezéseinek lehetőségeit.

Április végén kerül leadásra a technikai útmutató, amit az új híd építésére vonatkozó közbeszerzési eljárás kiírása követ.











Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: